Dutch Version: Press Release

MICHAEL JACKSON FANS MAKEN ZICH OP VOOR INVINCIBLE CAMPAGNE

Een wereldwijde internetcampagne om Michael Jackson’s laatste studioalbum, Invincible, weer aan de top van de hitparade te krijgen 10 jaar na de originele releasedatum, trekt tienduizenden supporters vanuit alle hoeken van de wereld.

A.s. oktober is het een decennium geleden dat Invincible voor het eerst in winkels te vinden en op de radio te horen was. Sinds die tijd is het album geprezen als een van Michael beste albums. De verwachting is dat de campagne om fans aan te sporen het album nogmaals te aan te schaffen in de verkoop van miljoenen exemplaren zal resulteren. Het koopevenement zal gedurende de gehele maand oktober 2011 plaatsvinden.

De Officiële Blogsite die de campagne promoot is https://mjsinvincible.wordpress.com/ deze had meer dan 20,000 hits in 4 weken

De MjsInvincible Facebookpagina is te vinden op http://www.facebook.com/pages/Mjsinvincible/166837370048816?sk=wall#!/pages/Mjsinvincible/166837370048816

De

Profielpagina Love Invincible is te vinden op http://www.facebook.com/profile.php?id=100002496657614

De

Twitteraccount is te vinden op http://twitter.com/#!/mjsinvincible1

Michael

Jackson heeft 14 van de 16 nummers op het Invincible Album zelf of samen met iemand geschreven.  Het heeft hem meer dan 3 jaar gekost om het te produceren in samenwerking met Rodney Jerkins en Teddy Riley.  Michael’s relatie met zijn platenmaatschappij Sony zorgde voor wat controversie in die tijd; het management is sindsdien gewijzigd en ze werken nauw samen met de Estate en zetten Michael’s Legacy voort.

Ondanks de problemen ging Invincible wereldwijd naar de nummer 1 positie en ontving Michael vele awards voor zijn prestatie.  In een interview, in oktober 2001, zei Michael Jackson in antwoord op de opmerking dat het Invincible Album overal in de wereld op nummer 1 stond en dat hij wederom een nummer 1 hit had, “het is een grote eer…we hebben er hard aan gewerkt, ik voel me gezegend dat de fans het album zo hebben geaccepteerd en ik ben zeer vereerd. Dat ben ik echt. Ik neem niets voor lief. Iedere keer dat er een nummer 1 album of nummer is voel ik dezelfde opwinding als met een eerste nummer 1. Dus ik ben er heel erg blij mee”

De Invincible Campagne is aangespoord door Debbie Francis, ze zegt: “Invincible verdient het op weer nummer 1 te zijn op zijn 10-jarig jubileum. Het is werkelijk een briljant album. Michael Jackson’s genialiteit zou moeten worden gevierd en zijn nalatenschap omvangt zijn muzikale prestaties, zijn legendarische vrijgevigheid en liefdadigheid.”

Andere opmerking op het web :

Mjjcommunity zei: “De Invincible Campagne is niet een campagne die MJJCommunity de fanclub organiseert; we zetten deze zeer terechte inspanning wel in het licht.”

Michael Mania een italiaanse fanclub zegt: “INVINCIBLE is one of the best records Michael produced. Putting it again into the spotlight is something Mike will be proud of”.

Michael Jackson Fans Club (Filippijnen) zei: “Namens de Filipijnse gemeenschap beloven we plechtig onze support aan de Invincible Campagne. Velen van ons zijn van mening dat Invincible zo niet de beste, een van de beste albums is dat Michael Jackson ooit heeft uitgebracht. En we hopen dat met deze campagne het meest soulvolle van Michael Jackson’s werk eindelijk erkenning krijgt!”

Initieel fan commentaar op het web:

http://twitter.com/Nello77 “Schrijf geschiedenis: Invincible nummer 1 in oktober!!”

http://twitter.com/gatorgirl277: “MJ was niet alleen onoverwinnelijk en onbreekbaar maar vooral ook onvervangbaar. Punt.”

Karen Gonzales-Dela Cruz: “Ik beloof PLECHTING de campagne te ondersteunen en het Invincible album van ‘s werelds meester entertainer… de king of pop MICHAEL JACKSON… te kopen. Dit is een van mijn favoriete albums van hem. Ondanks dat het ondergewaardeerd is en het niet de aandacht kreeg die het verdiende. Maar de echte MJ fans weten dat dit een goed album is… MICHAEL JACKSON ging terug naar zijn roots met dit album, en het was een speciaal en mooi kunstwerk… Invincible was zijn laatste grote meesterwerk!”

Michael Jackson boekschrijvers hebben het volgende gezegd:

Joseph Vogel de auteur van de binnenkort uit te brengen “Man in the Music: The Creative Life & Work of Michael Jackson.” Een boek toegewijd aan de muzikale genialiteit van Michael Jackson, zei op 2 august op twitter “… Ik zal Invincible wat meer draaien deze herfst wanneer ik aan een serie interviews begin”. Deze passage is van zijn aankomende boek:  “Ironisch, gezien zijn enigszins obscure status was Invincible waarschijnlijk Jackson’s meest toegangelijke album sinds de tachtiger jaren. Van de retrojazz van “Butterflies”,” tot de Latino puls van “Whatever Happens,” tot de R&B hartzeer van “Heaven Can Wait”…Jackson toont zijn handige veelzijdigheid, het produceren van muziek die zowel klassiek als modern is.

Lynton Guest een journalist van wereldklasse en auteur van “The Trials of Michael Jackson” zei “Het doet me genoegen deze campagne te ondersteunen. Invincible is ongetwijfeld een van de beste albums dat Michael Jackson gemaakt heeft en het verdient het om aldus gewaardeerd te worden. Ik hoop dat het weer terug op nummer 1 komt.”

Michael’s broer zei:

Jermaine Jackson zei over de campagne: “Unbreakable was Michael’s favoriete nummer. Ik ondersteun jullie goede intenties.”

Michael’s vrienden zeiden:

Karen Faye voor lange tijd Michael’s visagiste zei: “Ik vind het geweldig, want ik weet dat het Michael’s droom was.”

Cory Rooney Michael’s vriend en voormalig zakenman bij Sony zei “Dit zou een schitterende prestatie zijn voor Michael en de muziekgeschiedenis.” Hij zei vervolgens dat Michael de mensen in zijn leven altijd zeer waardeerde en zei dat Michael’s commentaar tijdens het maken van Invincible was “Help me alstjeblieft om nog een keer geschiedenis te schrijven”.  Debbie Francis denkt dat we zijn woorden moeten opvolgen en Michael helpen zijn laatste studio album nummer 1 te laten worden in oktober 2011.

Debbie Francis is overtuigd dat de initiële respons slechts het topje van de ijsberg is en dat in oktober de beweging genoeg ondersteuning heeft om te verzekeren dat Michael Jackon’s naam wederom het hoogtepunt van de entertainmentwereld is en dat Invincible op nummer 1 zal staan.

In de jaren sinds Jackson’s ontijdige dood, heeft Sony, onder een geheel nieuw management team, zijn werk wederom flink gepromoot. Inderdaad, Sony heeft aangegeven aan de fans dat het bedrijf een her-release van het Invincible album overweegt, zelfs in alle originele 5 kleurenhoesjes.

Michael Jackson was een van de grootste en best verkopende artiesten aller tijden, met wereldwijde albumverkopen van meer dan 500 miljoen. Sinds zijn overlijden in 2009 zijn zijn fans erop gebrand zijn nalatenschap te beschermen en door te geven aan een nieuwe generatie. Een van zijn lijfartsen, Dr. Conrad Murray, zal dit jaar in Los Angeles terecht staan, hij is aangeklaagd met onvrijwillige doodslag.

Het koopevenement is van 1 – 31 oktober 2011.

Translation by  @MJ4ever2908 on twitter

Copyright of the authors

Let your voice be heard, leave a reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s